Jurnal

SAPULUH TAPAK BUDAYA BANTEN

BUBUKA


NGINGETAN sapuluh taun Provinsi Banten ku sapuluh tapak budaya urang Banten salila sapuluh abad sajarah Banten. Nepi ka denget ieu loba kénéh urang Banten nu  can nyaho sajarah lemburna nu geus jadi provinsi ti taun 2000. Ari alesan kunaon matak tulisan ieu ku kami diturunkeun, sabab dina poé rebo nu ragrag...